Verbeterworkshops                                      

Samen aan de slag!

In april heeft de MonitorGroep bij Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) verzorgd. Met de resultaten wilde de organisatie meteen aan de slag. De Verbeterworkshop bleek de ideale manier. Het doel van de workshop? Samen met alle medewerkers plannen maken op de zeven belangrijkste thema’s uit het medewerkersonderzoek. Niet top-down, maar samen met de medewerkers. P&O Adviseur Hellen van der Starre licht toe: ‘De manier waarop de MonitorGroep ons heeft begeleid in het onderzoekstraject, gaf ons het vertrouwen dat zij ons ook konden helpen om een stap verder te gaan en actief aan de slag te gaan met het maken van verbeterplannen.’

Even spannend…

Op de jaarlijkse teambuildingsdag kwamen alle medewerkers bij elkaar in De Kooi in Bunschoten. Een inspirerende locatie met uitzicht over de polder. Hellen van der Starre: ‘Aanvankelijk vond men het wat spannend en wist men niet wat hun te wachten stond maar al snel werd het iedereen duidelijk dat juist hun inbreng zo belangrijk is. Wat een enthousiasme en drive kwamen er los! Als vanzelf kwamen de vele ideeën……zoveel creativiteit!

‘Wat een enthousiasme en drive kwamen er los!’

hellen-van-der-starre-peno-adviseur-het-gooi-en-omstreken

Hellen van der Starre, P&O Adviseur Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken

 

Concrete verbeteracties

Aan het einde van de dag gingen we naar huis met 7 concrete verbeterplannen en de afspraak dat we deze binnen nu en twee jaar gaan realiseren. Dankzij de MonitorGroep en onze medewerkers heeft Het Gooi en Omstreken nu handvatten om het werken Het Gooi en Omstreken nog leuker te maken.