Verandering                                      

CONTINU VERANDEREN

Niets is zo constant als verandering. De wereld verandert en dat vraagt wat van organisaties en de medewerkers. Veranderingen lukken het beste als uw medewerkers de veranderingen dragen. Goede communicatie en medewerkers vroeg betrekken bij veranderingen is belangrijk voor het draagvlak. Ook is het waardevol om uw medewerkers mee te laten denken over het veranderingsproces. Onze module Verandering helpt om vooral samen met de medewerkers te veranderen.

INHOUD

De vragenlijst maakt inzichtelijk hoe uw medewerkers tegen de verandering aankijken. Is het ze duidelijk waarom de verandering plaatsvindt of gaat vinden? Staan ze achter de verandering of hebben ze meegedacht met de manier waarop de verandering invulling krijgt? U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste serie verandervragen, maar u kunt ook zelf een selectie van verandervragen maken die bij uw organisatie passen.

BENCHMARK

Schrik niet: wist u dat slechts 50% van de medewerkers in Nederland aangeeft voldoende informatie te krijgen over de aankomende/voortgang van de verandering?