Faciliteiten                                      

Goedkoop is duurkoop

Goed materiaal is fantastisch. Heeft u weleens met écht goed gereedschap gewerkt? Dan weet u dat de klus daarmee veel sneller gaat! Of bent u weleens een document verloren doordat uw computer vastliep? Waarschijnlijk kunt u de frustratie nog steeds voelen als u eraan terugdenkt. Het zijn voorbeelden van situaties waarin goede faciliteiten het verschil maken. Ze zorgen er niet alleen voor dat het werk veel sneller en efficiënter gedaan kan worden, maar voorkomen ook een hoop frustratie en ontevredenheid bij medewerkers. Een investering in goede faciliteiten wordt dan al snel een quick win voor uw organisatie, zowel in efficiency als in tevredenheid.

Inhoud

Hoe goed is het materiaal en de apparatuur van uw organisatie nou écht? Die vraag kan het beste beantwoord worden door degenen die er elke dag mee werken: de medewerkers. In onze vragenlijst gaan we daarom in op de kwaliteit van de faciliteiten en de beschikbaarheid ervan. Zo kunt u gericht quick wins behalen waar uw medewerkers blijer van worden.

Module

Hebben uw medewerkers behoefte aan specifieke apparatuur en waarom dan? Wordt er duurzaam omgegaan met spullen en materialen? Als u meer wilt weten over hoe u de faciliteiten voor uw organisatie kunt verbeteren, kunt u de adviesvragenlijst uitbreiden met vragen uit de Module Faciliteiten. Hierin komen onder andere de volgende onderwerpen terug:

  • ICT, netwerk en systemen
  • Veiligheid en bescherming
  • Duurzaamheid
  • Specifieke apparatuur
  • Suggesties en verbeterideeën