Efficiënt werken                

In een windtunnel

Efficiënt werken is hot, want wie wil er nou niet met weinig moeite maximaal resultaat bereiken? Lage kosten met een hoge opbrengst zijn niet alleen aantrekkelijk voor aandeelhouders, ook medewerkers worden blij van goed georganiseerd werken zonder verspilling van tijd of geld. Een werkdag waarop alles soepel liep en mooie resultaten zijn geboekt geeft meer voldoening dan wanneer er dingen opnieuw moeten of niet af zijn omdat ze niet goed waren afgestemd. Waar liggen dan de knelpunten en de tijdrovers? Het antwoord op deze vraag is het begin van gestroomlijnd werk. Wij helpen u om uw processen in een windtunnel te zetten!

Inhoud

Vaak weten uw medewerkers heel goed wat er efficiënter kan in hun werk, ze krijgen er dagelijks mee te maken. In de adviesvragenlijst gaan we daarom in op de manier waarop het werk is georganiseerd binnen uw organisatie. Uw medewerkers geven aan hoe efficiënt hun werk georganiseerd is, waar eventuele knelpunten liggen en hoe deze verbeterd kunnen worden.

Module

Hoe kunnen we het werk beter verdelen? Hoe kunnen we elkaar beter ondersteunen en inwerken? Wat zijn de grootste tijdrovers? Als u meer wilt weten over hoe u het werk binnen uw organisatie nog efficiënter kan organiseren, kunt u de basisvragenlijst uitbreiden met vragen uit de ThemaModule Efficiency. Hiermee krijgt u een uitgebreide analyse van verschillende onderdelen van het werkproces. Hierin komen onder andere de volgende onderwerpen terug:

  • Efficiënt overleggen
  • Bewust omgaan met tijd
  • Inwerken en ondersteuning
  • Werkverdeling
  • Suggesties en verbeterideeën