Betrokkenheid                                     

Promotors

Medewerkers zijn dé ambassadeurs van uw organisatie! Als ze zich thuis voelen en de manier van werken ze aanspreekt, zullen medewerkers met plezier naar hun werk gaan en met trots vertellen waar ze werken. Deze betrokken medewerkers zijn niet alleen waardevol binnen uw organisatie, ze stralen ook positiviteit uit naar de buitenwereld! Ze zijn “promotors”: het ideale uithangbord. Promotors hebben vaak sterke affiniteit met de dienstverlening of het product dat ze maken. Als uw organisatie op dat gebied dan ook nog eens het beste nastreeft, zullen uw medewerkers met trots hun bedrijfskleding dragen of visitekaartjes uitdelen.

Inhoud

Bekijk met de TevredenheidsMonitor uw organisatie eens door de ogen van uw medewerkers. Hebben ze affiniteit met het product of de dienstverlening van uw organisatie? Is het een leuke organisatie om in te werken en voelen medewerkers zich ermee verbonden? Betrokken medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn vaker bereid om een extra stap te zetten voor de organisatie.

Module

Als u meer wilt weten over hoe trots uw medewerkers op de organisatie zijn en in hoeverre zij zich er thuis voelen, kunt u de basisvragenlijst uitbreiden met vragen uit de Module Betrokkenheid. Hierin komen onder andere de volgende onderwerpen terug:

  • Trots
  • Thuis voelen
  • Match tussen medewerker en organisatie
  • Suggesties en verbeterideeën