Over ons

Onderzoeksbureau de MonitorGroep richt zich op het verbeteren van organisaties. Wij hebben uitvoerige kennis op het gebied van organisatie- en HR-vragen en dit zetten wij graag in om uw organisatie nog succesvoller te maken. Flexibiliteit en een persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor onze manier van werken. We vinden het belangrijk dat onze onderzoeken en adviezen goed toepasbaar zijn en aansluiten bij uw organisatie. Samen vertalen wij uw wensen naar een onderzoek dat de basis is voor de ontwikkeling van uw organisatie en medewerkers. Tijdens en na het onderzoek geven we u graag advies om de impact van het onderzoek te vergroten.

Passie

Wij krijgen energie van het mooier maken van organisaties. We vinden het geweldig als medewerkers actief aan de slag gaan om het werkplezier te vergroten. Onze onderzoeken, workshops en adviezen helpen hierbij. Dat maakt ons werk zo leuk! We moedigen organisaties aan om hun sterke punten te koesteren en verbeterpunten op te pakken. Daarmee vergroten we het werkplezier in organisaties en zetten medewerkers net dat stapje extra zodat zij het verschil maken. Daar doen we het voor!

Missie

Met het uitvoeren van krachtige onderzoeken willen wij zoveel mogelijk organisaties ondersteunen in hun ontwikkeling. We werken altijd vanuit een positieve, praktische insteek en geloven dat we met onze adviezen en workshops iets moois en impactvols in gang zetten. Zo helpen we organisaties vooruit.

Visie

We zijn ervan overtuigd dat een positieve benadering energie geeft. Wanneer je uitgaat van de kracht van mensen en ze de ruimte geeft om te doen waar ze goed in zijn, ontstaan bevlogenheid en groei vanzelf. Deze filosofie is in onze onderzoeken en adviezen vervlochten. ‘Geef leiding met vragen’ is hierbij ons motto. Wanneer je medewerkers vragen stelt en écht naar ze luistert, geeft dit waardevolle inzichten. Wij helpen u om de juiste vragen te stellen en geven u de antwoorden waarmee u uw organisatie kunt verbeteren.

Ontmoet het team