Inhoud

De TevredenheidsMonitor bestaat uit een krachtige adviesvragenlijst, waarin alle thema’s naar voren komen die het meest bepalend zijn voor de tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers. Ook krijgt u ruimte om eigen vragen toe te voegen. We vinden het belangrijk dat het onderzoek energie geeft, daarom zijn al onze vragen kort en positief geformuleerd. Ons draaiboek helpt u om de TevredenheidsMonitor vlot en efficiënt voor te bereiden. Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een geslaagd onderzoek.

Opbouw

De TevredenheidsMonitor heeft de volgende opbouw:

tm

Optioneel

Adviesvragenlijst

Onze adviesvragenlijst bevat stellingen over alle belangrijke HR-thema’s, maar ook vragen over bijvoorbeeld de algemene tevredenheid en Net Promotor Score. Wilt u de adviesvragenlijst aanpassen, zodat deze beter aansluit op uw wensen? Dat is geen probleem. We helpen u graag met het samenstellen van de vragenlijst, zodat deze zo goed mogelijk aansluit op uw organisatie.

De volgende thema’s komen terug in onze gevalideerde adviesvragenlijst :

Eigen vragen

Naast de adviesvragenlijst , is er in de TevredenheidsMonitor ruimte voor het toevoegen van eigen vragen. U kunt hiervoor gebruik maken van onze uitgebreide vragenbank of u kunt zelf vragen opstellen. In ons draaiboek vindt u ook suggesties voor extra vragen. Wilt u graag advies over welke vragen u het beste kunt stellen? We denken graag met u mee!

Modules

Wilt u extra aandacht besteden aan een specifiek thema? Voeg dan een volledige Module toe. Dit is een uitgebreide set vragen die dieper ingaat op een bepaald thema. Hieronder vindt u voorbeelden van enkele Modules: