Topwerkgever: EBPI is TopWerkgever

Colette Snaathorst, HR Manager bij EBPI, is blij met de positieve resultaten uit het medewerkersonderzoek: ‘Ik had wel het vertrouwen dat we goed zouden scoren omdat ik de organisatie en mensen goed ken, maar dat we ook TopWerkgever zijn, is boven verwachting!’

Tijdens de presentatie van de resultaten door de MonitorGroep nam het managementteam de TopWerkgever Award in ontvangst. ‘We zijn een mooie organisatie en ik vind het leuk dat dit op deze manier ook erkend wordt’.

EBPI zet zich als jonge, snelgroeiende specialist in e-dienstverlening in voor goede elektronische informatie-uitwisseling voor haar klanten. Een nauwe samenwerking met de klanten ziet EPBI als één van de succesfactoren voor het behalen van resultaat. Maar wat verklaart dan de hoge medewerkerstevredenheid?

Niet alleen is het samenwerken met klanten erg belangrijk, ook de medewerkers onderling zijn sterk op elkaar ingespeeld en werken intensief samen in teams.

Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van de Scrum methode. Dit draagt niet alleen bij aan de hoge score in tevredenheid op het gebied van de samenwerking binnen de afdelingen, ook de hoge mate van autonomie in het werk is tekenend voor de manier hoe binnen EBPI gewerkt wordt. Medewerkers werken zeer zelfstandig, krijgen verantwoordelijkheden en dat wordt sterk gewaardeerd! Uit het onderzoek komt EBPI naar voren als een innovatieve, dynamische en klantgerichte organisatie waar iedereen met veel plezier werkt.

Meer over EBPI

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*