Adviesvragenlijst                                      

Adviesvragenlijst

Met onze adviesvragenlijst geven we u een kapstok voor de perfecte vragenlijst. We geven u advies bij het kiezen van de juiste vragen. Hieronder ziet u hoe u uw vragenlijst op maat kunt maken.

Inhoud

De adviesvragenlijst is een gevalideerde vragenlijst die bestaat uit de belangrijkste HR-thema’s waaraan u zelf vragen kunt toevoegen. De vragen zijn kort en positief gesteld, zodat het makkelijk in te vullen is voor de medewerkers.

Naast het meten van de tevredenheid en betrokkenheid van de medewerkers, krijgt u met de adviesvragenlijst inzicht in de belangrijkste werkdrukoorzaken, aandachtspunten en prioriteiten voor uw organisatie. Tevens komt u meer te weten over de loyaliteit van de medewerkers en de belangrijkste motivatiefactoren om bij de organisatie te blijven of eventueel weg te gaan.

Eigen vragen

Het is mogelijk om vragen aan de adviesvragenlijst toe te voegen of eventueel aan te passen. U kunt hierbij kiezen uit vragen uit onze uitgebreide vragenbank. In het draaiboek dat u van ons ontvangt staan per thema de vragen die het meeste aan de vragenlijst worden toegevoegd. Wilt u zelf bedachte vragen aan de vragenlijst toevoegen? Geen probleem. We helpen u graag om deze goed te formuleren.

Modules

Als u extra aandacht wilt besteden aan een (actueel) thema binnen uw organisatie, kunt u ook een Module toevoegen aan uw vragenlijst. Dit is een speciale set vragen waarmee er dieper wordt ingegaan op een specifiek thema. Vindt er binnenkort bijvoorbeeld een verandering plaats in uw organisatie, toets dan de veranderbereidheid van uw medewerkers met de module Verandering. Of evalueer Het Nieuwe Werken met onze module HNW.

 

De meest gekozen modules op dit moment zijn:

Thema’s in de adviesvragenlijst 

De volgende thema’s komen terug in onze gevalideerde adviesvragenlijst:

Bedrijf / Organisatie
Missie & visie
Kernwaarden
Cultuur
Betrokkenheid

Het werk
Inhoud van het werk
Efficiënt werken
Bevlogenheid
Samenwerking
Werksfeer & Collega’s
Stijl van leidinggeven
Autonomie & Invloed
Informatie & Communicatie

Arbeidsvoorwaarden
Primaire & Secundaire arbeidsvoorwaarden
Ontwikkeling

Waardering
Baanzekerheid
Beoordeling

Arbeidsomstandigheden
Werkomgeving

Faciliteiten
Werkbalans