Topwerkgever: De vrolijke noten van Furore

Het eerste dat opvalt als je bij Furore binnenloopt is de grote piano midden in het kantoor. Op de vraag of er veel op wordt gespeeld, antwoordt HR-manager Chantal van der Reep bevestigend: “Jazeker! We hebben een paar collega’s die graag piano spelen en er is zelfs een medewerker die aan het conservatorium heeft gestudeerd. Het zorgt voor een leuke sfeer op kantoor en wakkert creativiteit aan.” Deze positieve werksfeer bindt medewerkers aan Furore. Het bedrijf voelt als een warm bad en medewerkers voelen zich er thuis. Daarom is Furore TopWerkgever.

Al bijna 24 jaar geven Rien Wertheim en Rob Mulders leiding aan Furore. Met succes, want het bedrijf is gezond en vanaf nu mogen zij zich officieel TopWerkgever noemen. Deze prijs reikt de MonitorGroep uit aan organisaties die bovengemiddeld goed werkgeverschap laten zien. Het afgelopen jaar ontvingen vier organisaties het TopWerkgever Certificaat. Met een medewerkertevredenheid van 7,6 mag Furore zich nu bij dit selecte gezelschap voegen.

TopWerkgever Furore

Binden en boeien van talenten

Door de groei van de laatste jaren is het voor Furore een uitdaging om nieuwe talenten aan het bedrijf te binden. Deze vaak jonge medewerkers komen bij Furore in een dynamische omgeving terecht, waar uitdaging en groei op de eerste plaats staan. HR-adviseur Mischa Bach: “Jonge ICT-talenten willen uitgedaagd worden. Ze zijn innovatief, werken graag met de nieuwste technieken en hierin willen wij ze optimaal faciliteren. We vinden het belangrijk dat ze bij ons kunnen groeien en zich volledig kunnen uitleven in hun werk.”

Luisteren

Furore heeft in haar HR-strategie oog voor de nieuwe medewerkers en koestert de medewerkers die al lang aan Furore verbonden zijn. Furore blinkt uit in het neerzetten van een omgeving waarin alle medewerkers kunnen meegroeien met het bedrijf en de snel ontwikkelende sector. Luisteren naar de wensen en ideeën van medewerkers is hier een belangrijk onderdeel van. Als medewerkers aangeven dat er dingen beter of efficiënter kunnen, wordt hier door de organisatie actie op ondernomen. Dit zorgt voor betere processen én bevlogen medewerkers!

Vasthouden en blijven verbeteren

Volgens directeur Rien Wertheim betekent het topwerkgeverschap niet dat de organisatie nu af is: “Een 7,6 is mooi, maar we gaan voor hoger. De focus op groei, ontwikkeling en medewerkertevredenheid blijft. We willen dit vasthouden en blijven verbeteren. We hopen daarbij nog leuker werk en mooiere projecten te bereiken.”

Furore is TopWerkgever

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*