Topwerkgever: Energiedirect.nl wint de Platina Vuurtoren

Energiedirect.nl heeft de Platina Vuurtoren gewonnen. Onderzoeksbureau de MonitorGroep reikte deze prijs afgelopen woensdag uit aan directeur Erik Goossens, Senior HR adviseur Hellen Kat en HR Manager Monique Dings.

De Platina Vuurtoren is de prijs voor de organisatie met de grootste stijging in medewerkertevredenheid over meerdere jaren. Energiedirect ontving tevens het certificaat TopWerkgever.

Al sinds 2007 werkt energiedirect.nl actief aan het verbeteren van de tevredenheid van haar medewerkers. En met resultaat, want in de afgelopen jaren is de tevredenheid behoorlijk gestegen. De medewerkers geven de organisatie nu een rapportcijfer van 7,4 wat hoger is dan gemiddeld in Nederland. Naast de medewerkertevredenheid is ook de klanttevredenheid sterk toegenomen.

De afdeling HR is samen met de medewerkers aan de slag gegaan met verbeteracties om de tevredenheid te vergroten. Er is onder andere aandacht besteed aan de ontwikkelmogelijkheden en coaching. De medewerkers zijn ook nauwer betrokken bij de missie om het meest aanbevolen energiebedrijf van Nederland te worden. Deze acties hebben geleid tot de
volgende resultaten:

  • 93% van de medewerkers vindt energiedirect.nl een leuke organisatie
  • Driekwart vindt dat de organisatie goed wordt geleid (dit is veel hoger dan in andere organisaties)
  • 84% vindt energiedirect.nl een moderne organisatie
  • 72% vindt dat er voldoende trainingen en opleidingen beschikbaar zijn

Ga naar de website van energiedirect.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*